Leuk om het Amerikaanse publiek warm te maken voor een stad als Antwerpen! Ik deed het door een artikel te schrijven voor het Amerikaanse magazine Bust. 

Bust is al meer dan 10 jaar mijn favoriete tijdschrift. Het opende talloze malen mijn ogen over vrouwenzaken, zowel serieuze aangelegenheden als in de zin van ‘empowerment’. Een dergelijk feministisch tijdschrift was er niet op de Nederlandstalige bladenmarkt.

Ik droomde er al langer van om een artikel te schrijven voor mijn lijfblad, en deze zomer kwam het er eindelijk van. Ja, ik ben er best wel trots op!
Antwerpen voor Bust 1Antwerpen voor Bust

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.