Als er één moment is waarop een werknemer of werkgever behoefte heeft aan goed advies, dan is het wel als er sprake is van een ontslag. De website ontslagadvies.be zorgt ervoor dat beide partijen de informatie en bijstand krijgen die ze nodig hebben. Een slimme contentstrategie is hierbij onontbeerlijk. 

Daarom contacteerde the Oval Office mij om mijn licht te laten schijnen over dit aspect. Hoe kon de website nog beter? Waar ontbreekt er informatie of lopen de paden van de bezoekers niet zoals ze moeten lopen? Ook analyseerde ik de schrijfstijl, SEO en architectuur.

Daarnaast gaf ik advies over de social media aanpak.

 

2 Comments

svideler

Dank voor de tip! Momenteel ben ik zelf niet meer bij dit project betrokken, maar ik zal het doorgeven.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.