Contentworkshops

Onze contentworkshops kenmerken zich door een positieve, energieke sfeer en uitdagende opdrachten die de deelnemers prikkelen. Na afloop gaat iedereen naar huis met inspiratie en de tools om zélf aan de slag te gaan.

  • Met een workshop ‘Schrijven voor het web’ breng ik jou en je collega’s de fijne kneepjes van het schrijven voor online bij. Veel medewerkers en zaakvoerders zijn heel enthousiast over het zelf creëren van content. Als je de mogelijkheid hebt om in-house copywriting en andere content te verzorgen, bespaart dat kosten en tijd.
  • Tijdens een Doelen en doelgroepen-workshop identificeren we jouw doelen en doelpubliek. We bekijken bovendien hoe we beide aspecten ideaal met elkaar kunnen verbinden. Door de samenwerking is iedereen mee met de aanpak en gaat je onderneming in de zesde versnelling naar een betere website voor jouw doelpubliek.
  • In een Toptakenworkshop gaan we samen op zoek naar wat jouw bezoeker écht nodig heeft. Deze workshop vind plaats op meerdere data in een vooraf te bepalen periode.
  • De Customer Journeys workshop brengt het pad dat de bezoeker/klant aflegt in verschillende situaties duidelijk in kaart. Vanuit user needs creëren we de user stories die ons de weg wijzen en terwijl de pijnpunten en opportuniteiten blootleggen.
  • Tijdens Voice & Tone-workshops krijg je een beter inzicht in de ‘psyche’ van je onderneming. Je bepaalt hoe je zowel intern als extern wil overkomen.
  • Een Agile Content-workshop focust op de interne processen. We overlopen verschillende tools en technieken om dit te optimaliseren.

In-company sessies en contentworkshops op maat

Wil je dat jouw medewerkers meer te weten komen over contentstrategie of contentcreatie? Ik kom graag eens langs om een presentatie of workshop te geven over het onderwerp dat relevant is voor uw business en manier van werken. Ook kunnen we in een hands-on workshop samen de basis leggen voor de (her-)structurering van uw website.

Voor een grote groep medewerkers (meer dan 10) of evenementen is een presentatie over contentstrategie of webcontent misschien meer geschikt. Ook daar zorgen we voor!

Open contentopleidingen

Binnenkort starten we met sessies waarop iedereen kan inschrijven. Schrijf je in op de nieuwsbrief om hiervan op de hoogte te blijven (en exclusieve kortingen te krijgen!).