Ik ben al een tijdje hofleverancier van content voor de makers van de lekkerste plantaardige producten.

Vooral op de Nederlandse website vind je veel teksten van mij, maar ook de corporate website nam ik al onder handen. Ook veel nieuwsbrieven en enkele advertenties in tijdschriften werden voorzien van copy van mijn hand.

Veel input voor Alpro is al geschreven in het Engels. Aan mij de taak om dezelfde toon te vinden in het Nederlands. Ik vind het niet zo moeilijk om de juiste snaar te raken, omdat ik mezelf perfect kan vinden in het idee van duurzaamheid van plantaardige voeding en de frisse sfeer die het merk ademt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.